105) Sūrat Al-Fīl

Printed format

105)

'Alam Tará Kayfa Fa`ala Rabbuka Bi'aşĥābi Al-Fīl 105-001 A nuk e ke par se bri Zoti yt me poseduesi e elefantit?
'Alam Yaj`al Kaydahum Fī Tađlīlin 105-002 A nuk ua bri prpjekjen e tyre t dshtuar?
Wa 'Arsala `Alayhim Ţayrāan 'Abābīla 105-003 Dhe Ai kundr tyre lshoi shpend q vinin tuf-tuf!
Tarmīhim Biĥijāratin Min Sijjīlin 105-004 Dhe i gjuanin ata me gur nga balta e gurzuar!
Faja`alahum Ka`aşfin Ma'kūlin 105-005 Dhe ata i bri si gjeth i grimcuar (i prtypur)!
Next Sūrah