106) Sūrat Quraysh

Printed format

106)

Li'īlāfi Qurayshin 106-001 Pr hir t garantimit q e gzojn kurejshitt!
'Īlāfihim Riĥlata Ash-Shitā'i Wa Aş-Şayfi 106-002 Garantimin e udhtimit t tyre t lir dimrit dhe vers!
Falya`budū Rabba Hādhā Al-Bayti 106-003 Pra, le ta adhurojn Zotin e ksaj shtpie,
Al-Ladhī 'Aţ`amahum Min Jū`in Wa 'Āmanahum Min Khawfin 106-004 I cili i ushqeu pas uris dhe i siguroi prej do frike!
Next Sūrah