100) Sūrat Al-`Ādiyāt

Printed format

100)

Wa Al-`Ādiyāti Đabĥāan 100-001 Pasha vrapuesit e shpejt (kuajt) q hingllojn!
Fālmūriyāti Qadĥāan 100-002 E q me thundrat e tyre nxjerrin xixllima zjarri nga gurt,
Fālmughīrāti Şubĥāan 100-003 Dhe t cilt vrsulen hert n agim.
Fa'atharna Bihi Naqan 100-004 E me t (vrsulje) ather ojn pluhur.
Fawasaţna Bihi Jaman 100-005 Dhe ashtu hidhen n mesin e grumbullit (t armikut).
'Inna Al-'Insāna Lirabbihi Lakanūdun 100-006 Vrtet, njeriu sht prbuzs ndaj Zotit t vet.
Wa 'Innahu `Alá Dhālika Lashahīdun 100-007 Edhe vet sht dshmues i asaj (prbuzje).
Wa 'Innahu Liĥubbi Al-Khayri Lashadīdun 100-008 Dhe ai sht q shum e do pasurin.
'Afalā Ya`lamu 'Idhā Bu`thira Mā Fī Al-Qubūri 100-009 A nuk e di ai se kur t nxirret ka st n varreza?
Wa Ĥuşşila Mā Fī Aş-Şudūri 100-010 Dhe t tubohet (t dal n shesh) ajo q ishte n gjoksa.
'Inna Rabbahum Bihim Yawma'idhin Lakhabīrun 100-011 E at dit, pa dyshim Zoti i tyre sht i njohur pr punn e tyre.
Next Sūrah