112) Sūrat Al-'Ikhlāş

Printed format

112)

Qul Huwa Al-Lahu 'Aĥadun 112-001 Thuaj: Ai, All-llahu sht Nj!
Alllahu Aş-Şamadu 112-002 All-llahu sht mbshtetja (Atij i mbshtetet do krijes).
Lam Yalid Wa Lam Yūlad 112-003 As ska lindur k, as nuk sht i lindur.
Walam Yakun Lahu Kufuwan 'Aĥadun 112-004 Dhe Atij askush nuk i sht i barabart.
Next Sūrah