94) Sūrat Ash-Sharĥ

Printed format

94)

'Alam Nashraĥ Laka Şadraka 094-001 A nuk ta hapm ne gjoksin tnd?
Wa Wađa`nā `Anka Wizraka 094-002 Dhe Ne hoqm prej teje barrn tnde,
Al-Ladhī 'Anqađa Žahraka 094-003 E cila shtypte shpinn tnde.
Wa Rafa`nā Laka Dhikraka 094-004 Dhe Ne, ta ngritm lart famn tnde?
Fa'inna Ma`a Al-`Usri Yusrāan 094-005 E, pa dyshim se pas vshtirsis sht lehtsimi.
'Inna Ma`a Al-`Usri Yusrāan 094-006 Vrtet, pas vshtirsis vjen lehtsimi.
Fa'idhā Faraghta Fānşab 094-007 E kur ta kryesh (obligimin), atbot mundohu me adhurim (All-llahut).
Wa 'Ilá Rabbika Fārghab 094-008 Dhe, vetm te Zoti yt prqndro synimin!
Next Sūrah